Zakelijk vervoer

Wie of wat u wilt vervoeren , Taxi St-Job is uw verlengstuk. Voor bezoek – werknemers of belangrijke poststukken , wij regelen het voor u. Discreet en op tijd, bij ons is de klant nog koning!

Evenementen
vervoer

ST. Job heeft ruimte ervaring op het gebied van evenementenvervoer, wij nemen graag contact met u op, om in een persoonlijk gesprek al uw wensen te bespreken.

Airport
vervoer

Wij brengen u zo snel mogelijk van en naar de airport. Wanneer wij u wegbrengen in onze comfortabele taxi´s heeft u de mogelijkheid om gewoon door te werken en bespaart u ook nog eens op de parkeerkosten.

Groeps
vervoer

Taxi St. Job is de expert op het gebied van groepsvervoer. Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer vanaf 5 personen met taxi busjes of zelfs een touringcar.

 

Haven
vervoer

Als specialist in Rotterdam kunnen wij ook het havenvervoer verzorgen, denk aan het vervoeren van personen in de Rotterdamse haven. Neem voor een passend voorstel contact met ons op.

Horeca
vervoer

Wij weten dat geen horecabedrijf hetzelfde is, daarom bieden wij u een uniek concept aan in combinatie met de Taxi Deal app.

Prive chauffeur

Huur een prive chauffeur in van St. Job! Wij brengen u comfortabel in uw eigen auto naar de plaatst van bestemming. U kunt de chauffeur inhuren met een minimum van 4 uur per dag.

Direct een taxi boeken!

Let op: Gebruik dit formulier alleen voor bestellingen waarbij de rit minimaal 24 uur in de toekomst ligt, anders kan uw aanvraag niet verwerkt worden.

Bel direct onze centrale!