Site Loader

Evenementenvervoer

ST. Job heeft ruimte ervaring op het gebied van evenementenvervoer, wij nemen graag contact met u op, om in een persoonlijk gesprek al uw wensen te bespreken.

Evenementen

evenementen vervoer

airportvervoer

Airportvervoer

Wij brengen u zo snel mogelijk van en naar de airport. Wanneer wij u wegbrengen in onze comfortabele taxi´s heeft u de mogelijkheid om gewoon door te werken en bespaart u ook nog eens op de parkeerkosten.

Airport vervoer

Groepsvervoer

Taxi St. Job is de expert op het gebied van groepsvervoer. Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer vanaf 5 personen met taxi busjes of zelfs een touringcar.

Groepsvervoer

Groepsvervoer

Havenvervoer

Havenvervoer

Als specialist in Rotterdam kunnen wij ook het havenvervoer verzorgen, denk aan het vervoeren van personen in de Rotterdamse haven. Neem voor een passend voorstel contact met ons op.

Havenvervoer

Horecavervoer

Wij weten dat geen horecabedrijf hetzelfde is, daarom bieden wij u een uniek concept aan in combinatie met de Taxi Deal app.

Horecavervoer

Horeca vervoer

Prive Chauffeur

Prive Chauffeur

Huur een prive chauffeur in van St. Job! Wij brengen u comfortabel in uw eigen auto naar de plaatst van bestemming. U kunt de chauffeur inhuren met een minimum van 4 uur per dag.

Prive Chauffeur
DutchEnglishGerman
Call Now Button