Horeca

Rotterdam is ook een stad van de Horeca! Sinds 1986 zijn wij al actief, en zijn wij een bekende taxicentrale op horecagebied! Zoals men al vanaf vroeger zegt; Taxi nodig? St. Job bellen!

Horeca en Taxi

In een grote stad als Rotterdam is er veel horeca en een groot aanbod van taxi’s. Hierdoor blijft het belangrijk om ons te onderscheiden. Daardoor hebben Taxi St. Job en TAXI-DEAL er voor gekozen om te gaan samenwerken om een uniek concept aan te bieden. Het concept past u als een maatpak!

U wordt geen klant van Taxi St. Job, maar u wordt onze partner!

Wij weten uit ervaring dat geen horecabedrijf hetzelfde is. Een hotel heeft andere wensen dan een restaurant of café en hierdoor zorgen wij ervoor dat het partnerschap past als een maatpak zonder extra kosten.

Sterker nog het gaat iets voor u opbrengen.

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen neem gerust en vrijblijvend contact met ons op, tijdens kantooruren op 010-2440292. Samen op weg naar de toekomst met betrouwbaar vervoer van deur tot deur.

horeca vervoer

Direct een taxi boeken!

Let op: Gebruik dit formulier alleen voor bestellingen waarbij de rit minimaal 24 uur in de toekomst ligt, anders kan uw aanvraag niet verwerkt worden.

Bel direct onze centrale!