Prive chauffeur

Een speciale dienst die wij aanbieden is de privé chauffeur! Een persoonlijk chauffeur van St. Job kan u vervoeren in uw eigen wagen.

Prive Chauffeur van St. Job

Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en kunnen dus ingezet worden als prive chauffeur. Een prive chauffeur is uw persoonlijke chauffeur die u met uw eigen wagen vervoerd. De chauffeur is natuurlijk in pak en zorg voor een prettige en aangename reis. Houdt u rekening dat u de chauffeur voor minimaal 4 uur per dag moet inhuren. Wanneer u buiten Rotterdam woont gaat de tijd in bij de stadsgrens van Rotterdam en eindigt ook bij de stadsgrens van Rotterdam. Voor prijzen en informatie belt u tijdens kantooruren 010-2440292.

Ook hebben wij voor u een oplossing wanneer u al in Rotterdam bent, en naar huis wilt gaan en om welke omstandigheid zelf niet uw auto wilt besturen.
Er is dan de mogelijkheid dat er twee chauffeurs op locatie komen,  één chauffeur kan uw auto netjes naar huis rijden, en u kunt in uw eigen auto of in onze taxi plaats nemen, waarbij wij u netjes op de eindbestemming afleveren. Wij hebben overal een passend en betaalbare oplossing voor.

taxi bestellen in Rotterdam

Direct een taxi boeken!

Let op: Gebruik dit formulier alleen voor bestellingen waarbij de rit minimaal 24 uur in de toekomst ligt, anders kan uw aanvraag niet verwerkt worden.

Bel direct onze centrale!