Site Loader

MediJob Rotterdam

Sinds 1998 heeft Taxi St. Job een nieuw onderdeel toegevoegd aan zijn activiteiten; het vervoer van huisartsen vanuit de huisartsenposten in het Rijnmondgebied.

Regio

Onder het Rijnmond gebied valt Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en het eiland Voorne-Putten.

Hulpverleningsvoertuigen

Daarvoor worden speciaal uitgeruste voertuigen gebruikt, zogenaamde hulpverleningsvoertuigen. Deze auto’s zijn uitgerust met medische apparatuur voor levensbedreigende situaties en speciaal communicatie apparatuur, die direct in contact staat met de huisartsenpost.

Specialismen

De chauffeurs zijn speciaal opgeleid om de arts bij te staan in levensbedreigende situaties door o.a. medische apparatuur te bedienen. Een voorbeeld hiervan is de AED die de chauffeur kan bedienen of het toedienen van zuurstof. Ook hebben onze chauffeurs een speciale rijopleiding om te mogen rijden met een hulpverleningsvoertuig en gebruik
van optische en akoestische signalen. Ieder jaar krijgen de chauffeurs herhalingscursussen, zoals reanimatie en dergelijke.

Neem gerust contact met ons op voor informatie over MediJob.

DutchEnglishGerman
Call Now Button